23.10.2017  |  Kitchen  |  Food

Stjärnkonditorn lanserar produktserie för hemmabagare

Konditorn Roy Fares sätter nu sitt namn på en hel serie av bakprodukter

Tillsammans med webbgrossisten Trade It lanserar nu konditorn och TV-personligheten Roy Fares en serie produkter som ska få både nya och gamla hemmabagare att nå nya höjder i köket. Stor vikt har lagts vid såväl form som materialval, för att ta fram produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande. I första skedet lanseras en vinklad palett, en blandskål i två storlekar, tårtskärare, provsticka, avsvalningsgaller, spritsset, kavel, bakform, tårtsnurra, slickepott samt en visp. Samtidigt släpps även ett förkläde och en uppsättning kökshanddukar. Produkterna lanseras under hösten 2017 och kommer att finnas tillgängliga hos en rad större återförsäljare runt om i landet.

www.tradeitlive.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.