19.10.2018  |  Business  |  Branschnytt

Svenssons i Lammhult fyller 120

Elva jubileumsprodukter lanseras under året.

Ett av Sveriges äldsta möbelföretag, småländska Svenssons i Lammhult firar 120-årsjubileum. Under året lanseras elva jubileumsprodukter i original- eller specialutförande. Först ut var en utegrupp från Grythyttan Stålmöbler som släpptes i samband med utemöbelsäsongens start. I slutet av september lanserades ytterligare sex jubileumsprodukter, bland andra Bumling takpendel i specialutförande, fåtöljen Lamino i originalutförande och stolen Lilla Åland i specialutförande. De  fyra kvarvarande lanseras i oktober.

”I samband med vårt 120-årsfirande har vi valt att blicka bakåt och lyfta fram några av våra mest älskade produkter. Många av dem har varit med oss ända sedan de först lanserades. Till exempel Laminofåtöljen utförd i teak, precis som den såg ut på 50-talet”, berättar Gunilla Wåxnäs, Inköpschef på Svenssons i Lammhult.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.