17.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

Tre guld för Mölndal Galleria

Storvinst i kundnöjdhetsundersökning.

Det blev storvinst för Mölndal Galleria när undersökningsföretaget Evimetrix avslöjade vinnarna i sin nöjdkundundersökning Västsveriges favoritcentrum 2019. Mölndal Galleria, som ägs av Citycon och invigdes i september i fjol, tog hem första pris i tre kategorier: bästa kommun/region- och stadsdelscentrum, trivsammast (lokaler och atmosfär) samt hållbar shopping. Gallerian vann dessutom andra pris i kategorin bästa utbudet av restauranger/caféer samt tredje pris i kategorin Västsveriges favoritcentrum.

Undersökningen genomfördes via en webbenkät riktad till allmänheten i Västsverige. Nästan 1 500 respondenter har uttalat sig om 66 centrumanläggningar.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.