12.12.2018  |  Business  |  Branschnytt

Två mässkoncept ska teckna framtiden i Oslo

Oslo Design Fair fokuserar på möbler medan den nya mässan Nordic Living i januari kommer att ha sitt fokus på inredning och livsstil.

”Oslo Design Fair hade några bra och innehållsrika dagar i höstas, där större delen av utställarna var nöjda och rapporterade om en hög omsättning”, säger Cathrine Eriksson, projektchef för Oslo Design Fair. Cathrine berättar vidare att mässan framledes kommer att delas upp i två separata mässor, vilka kommer att anordnas i januari respektive augusti.

”Under de senaste åren har vi sett en tydlig skillnad på mässorna i augusti och januari, där augustimässan i högre grad har utvecklats till en möbelmässa. Vi tycker att det är viktigt att värdesätta bredden hos våra utställare och vi vet att det är nödvändigt att löpande uppdatera sig, för att därigenom kunna synliggöra hela spektrumet i branschen på bästa möjliga sätt. Därför kan vi nu avslöja att vi kommer att lansera ett nytt koncept för mässan i januari. Konceptet kallar vi för Nordic Living och det kommer att ha sitt fokus på inredning och livsstil”, fortsätter Cathrine Eriksson.

Oslo Design Fair ligger kvar som en höstmässa, med fokus på möbler. Dess tyngdpunkt kommer att vara i C-hallen. Cathrine Eriksson förklarar att planen för de båda mässorna är att de i framtiden ska bli ännu snäppet vassare än vad de är idag, men med varsin identitet och individuella fokusområden.

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.