07.12.2018  |  Business  |  Branschnytt

Väla Centrum har nöjdast hyresgäster

Helsingborgscentrumet toppar för elfte året i rad.

Väla Centrum har landets nöjdaste hyresgäster för köpcentrum. Det visar den årliga NKI-undersökningen Fastighetsbarometern Butik från CFI Group, Fastighetsägarna Sverige och HUI Research.

Det är elfte året i rad som Väla Centrum i Helsingborg toppar Fastighetsbarometern Butik, i år med ett Nöjd-Kund-Index (NKI) på 87.

”Det här bekräftar vår starka tro på värdet av att omsätta idéer till verklighet. Och även om målet är att ständigt utvecklas har vår utgångspunkt alltid varit densamma – våra hyresgästers situation. För det är tillsammans med dem vi skapar levande, inspirerande centrum med kundupplevelsen i fokus”, säger Niklas Blonér, centrumchef på Väla Centrum.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.