17.05.2019  |  Interior  |  Design

Ytterligare en funktion för Kubus

By Lassen lanserar fler produkter i Kubus-familjen.

By Lassens klassiska Kubus-ljusstake formgavs 1962 av arkitekten Mogens Lassen och har sedan dess har återlanserats och omarbetats i olika versioner, som vaser, skålar samt mindre och större ljusstakar. Och än är det inte slut på nytänkandet kring den ursprungliga stringenta och ikoniska ljusstaken. De nyaste produkterna i Kubus-familjen är en blomkruka och ett väggbeslag. Blomkrukan består av en djup, rustik skål som är monterad i den klassiska Kubus-kuben. Beslaget kan användas till att montera de nya blomkrukorna på väggen, vilket ger en känsla av vertikal trädgård. Det kan även användas för att montera upp de existerande Kubus-vaserna.

Nyheterna finns i handeln sedan april 2019.

www.bylassen.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.