14.05.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Åhléns utökar sin digitala marknadsplats

Ett led i resan mot omnikanal.

Som ett led i sin utveckling av den digitala marknadsplatsen lanserar Åhléns nu fler varumärken på åhléns.se. Bland nyheterna finns också helt nya kategorier, som till exempel större möbler, tapeter och cyklar. Åhléns e-handel kom igång 2016 och har sedan starten vuxit i snabb takt. Köp online ger bonuspoäng för medlemmar i kundklubben och ska på sikt kunna hämtas och returneras även i varuhusen. Satsningen beskrivs i ett pressmeddelande som ett viktigt steg i varuhusets resa mot omnikanal. De nya varumärken som numera finns tillgängliga online inkluderar bland annat Hillerstorp, Layered, Muji, Norrgavel, Sofa Store och Studio Lisa Bengtsson.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.