11.12.2018  |  Business  |  Branschnytt

Bovictus i konkurs

Grundat 1992 med huvudkontor i jylländska Løgstrup.

Det Jyllandsbaserade interiörföretaget Bovictus har gått i konkurs. Verksamheten inkluderar idag varumärkena Villa Collection Denmark och KJ Collection, efter att Zone Denmark såldes till F&H under sommaren.

Bovictus grundades 1992 av Kim Krull Jørgensen som en distributörsverksamhet för mellansegmentet inom marknaden för brukskonst och presenter. Företagets huvudkontor befinner sig i danska Løgstrup och har fram till konkursbeskedet den 10 december 2018 haft 40 anställda. Allt detta rapporterar siten 365design.dk.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.