24.02.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Dags för en tur

Den nya termosen och bakformen Picnic från Stelton är perfekta för både lägre turer och promenader på stranden eller i skogen, där familjen får njuta av lite kvalitetstid tillsammans.

Picknicktermosen håller kaffe, te, kakao eller juice varmt eller kallt i många timmar, så det finns gott om tid att koppla av, leka och ha kul. Termosen är designad med dubbelväggar i stål med vakuum, vilket gör att vätskan kan hålla sig varm i 11 timmar eller sval i 22 timmar.

Picknickbakformen har en bra storlek så att kakan räcker till alla. Formens non-stick beläggning gör att den är lätt att få ut. När det medföljande locket, som även fungerar som serveringsfat, läggs på kan kakan enkelt tas med på resan och behöver inte skäras upp och läggas i andra förvaringslådor.

www.stelton.com

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.