22.01.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Den skarpaste kniven i lådan

ZWILLING utökar Four Star-serien.

ZWILLINGs Four Star knivserie designades för 42 år sedan och är idag den mest sålda ZWILLING-knivserien i världen. Serien består av en kryddkniv, en kockkniv, en renskniv och en brödkniv.
En knivs skarphet beror på utformningen av eggen. Ju tunnare och spetsigare eggvinkeln är, och ju mindre friktion det finns i eggytan, desto skarpare blir bladet. Det är stålets hårdhet som bland annat avgör hur länge en kniv förblir vass. Dessa höga krav uppfylls tack vare de material och bearbetningsprocesser som ZWILLING använder. 

Nu introducerar ZWILLING brödkniven i en ny längd, 23 cm. Kniven är precisionssmidd från ett stycke stål. Det ergonomiskt designade skaftet är tillverkat i slitstark plast som ger ett säkert grepp.

www.zwilling.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.