14.03.2019  |  Business  |  Branschnytt

Designbaseprisets vinnare uppmärksammas internationellt i Chicago

Bahne en av världens mest innovativa detaljhandelsbutiker inom design och inredning.

Utmärkelsen The gia Global Award for Retail Excellence delas ut årligen av organisationen International Housewares Association i samband med branschmässan The Inspired Home Show i Chicago. 2019 deltog Designbase med två butiker: IIttalas och Rörstrands flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm samt Bahne i Frederiksbergs shoppingcentrum i danska Frederiksberg, som båda hade tagit hem de nationella vinsterna i Designbasepriset.

När bedömningen var avslutad stod det klart att Bahne blev en av fem att utses till världens mest innovativa och nytänkande detaljhandelsbutiker inom design, inredning och hushållsprodukter. De deltagande butikerna granskades av en internationell jury, bestående av Wolfgang Gruschwitz, Gruschwitz GmbH, Scott Kohno, Retail Element LLC, Henrik Peter Reisby Nielsen, ReisbyConsult ApS, Anne Kong, som undervisar, designar och är specialiserad på Visual Merchandising, samt sju stycken redaktörer för branschmagasin runt om i världen. Bedömningspunkterna inkluderade hur deltagarna arbetar med mission, vision, strategi, visual merchandising, marknadsföring, kundservice, utbildning av medarbetarna samt innovation.

Varmt grattis till segrande Bahne samt till Iittala och Rörstrand för en fin insats!

-JBE
 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.