30.07.2019  |  Business  |  Design

Designtorget lanserar Design Map Stockholm

En guide för att stärka Stockholm som designdestination.

I samarbete med flera designbutiker i Stockholm lanserar Designtorget nu Design Map Stockholm – en guide till svensk design. Designtorget har tidigare tagit fram en liknande karta tillsammans med företagets egna formgivare, men ser stora möjligheter i och med ett samarbete även med varumärken utanför den egna marknadsplatsen.

Syftet med den nya kartan är att erbjuda ett mervärde för kunder och besökare i Stockholm, samt att de inkluderade varumärkena ska få dragkraft av varandra, men även att ytterligare lyfta och kommunicera skandinavisk design samt stärka Stockholm som designdestination. Kartan är illustrerad av designern och illustratören Malva Fürst. Den är kostnadsfri och kommer att finnas tillgänglig hos Designtorget, Svenskt Tenn, Malmstensbutiken, Skultuna, Sandqvist, Nividas, Iris Hantverk och CQP.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.