26.04.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

En bryggare för finkaffe

David Chipperfield tolkar Alessis klassiker.

Alessis klassiska espressobryggare Moka designades ursprungligen på 1930-talet med inspiration från den tidens estetik. Genom åren har många kända formgivare skapat sin egen tolkning av bryggaren, och nu senast den brittiske arkitekten och designern David Chipperfield. Moka har en elvasidig kanna i aluminium. Locket är integrerat i kannans form, med knoppen placerad nära handtaget, för att enkelt kunna öppna med ett enhandsgrepp. Finns i tre olika storlekar.

www.alessi.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.