17.03.2023  |  Kitchen  |  Tabletop

En titt i arkiven

Musselmalet Helblonde är en av de mest spektakulära serviserna bland Royal Copenhagens blåmålade porslin, och det här årets tre nya tillskott är inget undantag. De nya delarna, som kan dateras tillbaka till slutet av 1800-talet, har återupptäckts i Royal Copenhagens omfattande arkiv. En vackert oval tallrik, en mycket genomarbetad tekanna med barockdekorationer på pipen och handtaget, samt en assiett i form av ett äkta konstverk ser återigen dagens ljus. Alla delar är handmålade av Royal Copenhagens duktiga dekoratörer och har med tanke på sin långa livslängd potential att gå i arv i generationer.

www.royalcopenhagen.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.