15.10.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

En toast till Emma

Stelton introducerar ny brödrost..

Med den nya brödrosten från Steltons Emma-serie kan du enkelt och snabbt rosta brödet till familjens frukost, brunch, lunch eller till det lilla mellanmålet på eftermiddagen. Brödrosten passar perfekt till resten av den prisvinnande designserien Emma, och pryder köksbordet med sin enkla design. Brödrosten är utformad med inspiration från 50-talet. Den är tillverkad i lackerat rostfritt stål med handtag i bok och har plats för två brödskivor.

www.stelton.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.