01.11.2018  |  Kitchen  |  Food

Formstark för tevatten

Vattenkokaren Plissé är inspirerad av plisserat tyg.

Under årets upplaga av inredningsmässan Maison & Objet i Paris presenterade Alessi den nya elektriska vattenkokaren Plissé, skapad av den italienska arkitekten och formgivaren Michele De Lucchi. Formen är inspirerad av plisserat tyg, som fått en tredimensionell form. Botten är värmeisolerad vilket gör att Plissé kan placeras säkert på vilken yta som helst, även när vattnet har nått kokpunkten. Vattenkokaren är enkel att öppna och stänga och kan snabbt avlägsnas från den dolda basen.

www.alessi.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.