13.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

Gekås gör mer plats för inredning och belysning

Planerar för 12 000 kvadratmeter av ny butiksyta.

Varuhuset Gekås i Ullared öppnade nyligen en ny shoppingyta på 3300 kvadratmeter, varav 600 kvadratmeter gör plats för 13 nya kassor.

Sammanlagt bygger Gekås Ullared 12 000 kvadratmeter ny butiksyta som successivt ska fyllas med nytt sortiment och göra varuhuset rymligare. Hela nybyggnationen beräknas vara klar år 2020. Då uppgår säljytan i varuhuset till 47 000 kvadratmeter, vilket motsvarar sju fotbollsplaner.

De avdelningar som växer i och med den senaste nyöppningen är heminredning, textil och belysning. Större varor som skrymmande mattor och stora lampor ska få mer plats samtidigt som sortimentet utökas. Nästa år blir det till exempel premiär för trädgårdsmöbler. Ett stort showroom är planerat, med uppställda möbelgrupper i olika miljöer.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.