21.09.2018  |  Kitchen  |  Food

Gjutet för bordet

Skeppshult lanserar asiatiskt inspirerade kokkärl.

Järngjuteriet Skeppshult har presenterat flera designstarka produkter på senare år – serien Noir av Broberg Ridderstråle och kryddkvarnen Spice som nominerades till priset Formex Formidable 2018 är två exempel. Senast ut är nya serien Järn, hexadekagonala (sextonkantiga) kokkärl av det mindre formatet, avsedda för matlagning vid bordet på japanskt och koreanskt vis. Design Note Design Studio.

www.skeppshult.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.