31.01.2019  |  Kitchen  |  Food

Håll maten kall

Svensktillverkad innovation med kyleffekt hela dagen.

Frozzypack är en svensktillverkad matlåda som håller innehållet kallt i sju timmar i rumstemperatur. Lådan består av livsmedelsgodkänd polypropylen samt är testad och godkänd enligt aktuella EU-förordningar.

I locket finns det en kylgelé, som står för den kylande effekten. Innan användning förvaras locket i frysen i tio timmar, för att ”laddas upp”. Lådorna tål maskindisk och mikrovågsugn, förutom locket.

Idén till produkten uppstod när Carolina Sundberg, företagets grundare, skulle skicka med matsäck åt sin dotter, och saknade ett sätt att behålla maten kyld tills dottern skulle äta den.

frozzypack.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.