04.01.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Hantverk möter innovation

Fiskars lanserar kollektionen Norden Steel.

Fiskars utökar sin Norden-serie med en ny kollektion tillverkad av rostfritt stål. Norden Steel består av grytor, kastruller och stekpannor i tre olika utföranden samt en traktörpanna, en ugnspanna och en wokpanna. Designen är inspirerad av Fiskars hantverkshistoria och finska designarv. Serien är helt fri från plast och fluorämnen men produkterna är behandlade med mineralbeläggningen Thermium, som förhindrar att maten fastnar vid tillagning och underlättar rengöring.

www.fiskars.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.