01.08.2019  |  Kitchen  |  Food

Kaffe på språng

Termosmugg för enhandsanvändning.

Bring-It är en ny, funktionell termosmugg från danska Rig-Tig. De dubbla plastväggarna isolerar och håller drycken varm. Locket öppnas och stängs enkelt med en hand och lämnar andra handen fri för att hålla i en telefon eller skjuta en barnvagn. När locket klickas ner kan man dricka från vilket håll som helst, precis som från en vanlig mugg. Bring-It kommer i fyra ljusa pastellfärger: puderrosa, mintgrön, blå och ljusgrå.

www.rig-tig.dk

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.