14.01.2018  |  Business  |  Ledning & drift

Lagerhaus digitaliserar butiker

Molnbaserat kassasystem effektiviserar

Inredningskedjan Lagerhaus har lanserat ett nytt sätt att ta betalt av sina kunder med hjälp av det molnbaserade kassasystemet Sitoo. Kunden scannar själv sina varor och väljer om hen vill betala med kort, swish, faktura eller Samsung, och snart även Apple Pay.

– Kunden vill slippa kassaköer och med Sitoo kassasystem ökar effektiviteten, säger Lagerhaus vd Caroline Hjelte. Detta är ett steg i rätt riktning för oss. Aldrig har det varit viktigare att finnas i alla kanaler och på kundens villkor.

De nya självscanningskassorna kommer att rullas ut stegvis i nya och befintliga butiker.

www.lagerhaus.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.