09.02.2018  |  Business  |  Branschnytt

Mateus öppnar sin första flaggskeppsbutik

Dubbel takhöjd på Karlavägen i Stockholm.

Det svenska keramikvarumärket Mateus firar 25 år under 2018 och öppnar i samband med det sin första flaggskeppsbutik, på Karlavägen i Stockholm. Butiken slog upp sina dörrar i samband med Formex i januari och har inretts av inrednings- och arkitektduon Halleroed, som tidigare har arbetat med projekt åt bland andra Arket, Acne Studios och Nordiska Museet. Teresa Lundahl, VD och grundare för Mateus, förklarar att öppningen är ett viktigt steg i Mateus utveckling och att produkterna genom Halleroeds gestaltning av butiken här sätts i ett nytt och spännande, visuellt uttryck. Bland annat sker detta genom den dubbla takhöjden i lokalen, vilken bidrar till att ge en unik känsla.

-JBE 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.