14.03.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

Maximal skärpa i köket

KAI lanserar knivserie i samarbete med den tyske kocken Tim Mälzer.

Den anrika japanska knivtillverkaren KAI lanserar nu serien Shun Premier Tim Mälzer Minamo. Knivserien består av tre modeller och är framtagen i samarbete med den tyske kocken och TV-personligheten Tim Mälzer. Knivarna har svarta handtag i Pakkaträ och knivbladen är tillverkade av en extremt hård kärna av VG-MAX-stål. Kärnan är omsluten av flexibelt Damaskusstål i 64 lager, vilket tillsammans resulterar i ett blad med maximal skärpa. Seriens namn härstammar från det fina damaskusmönstret på knivbladet, som liknar en vattenyta (japanska Minamo) i regn.

www.dafra.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.