01.04.2019  |  Business  |  Branschnytt

Mio öppnar i Luleå

Efterlängtad etablering för att stärka positionen i norr.

Mio har länge varit intresserade av att etablera sig i Luleå, för att på det sättet stärka sin närvaro i norra delen av landet. I samband med att leksaksbutiken Toys R Us stänger sin butik i Storhedens handelsområde gavs så äntligen chansen.

Kedjans nordligaste filialer i övrigt finns idag i Piteå, Skellefteå samt Vilhelmina. Den nya butiken i Luleå kommer att drivas av entreprenörerna Peter Löfroth och Andreas Bertilsson som sedan tidigare även driver Mio-butikerna i Piteå och Boden.

Lokalen har en yta på 2300 kvadratmeter. Den kommer nu att genomgå en totalrenovering, för att anpassas efter Mio-konceptet, och väntas stå klar lagom till sommaren.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.