31.07.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Moderiktiga grytor

Le Creuset lanserar grytor i nya ombréfärger.

Le Creuset låter sig ofta inspireras av naturen i valet av färger, med nyanser uppkallade efter havet, solen, vulkaner och palmer. Deras senaste lansering Ombré är inget undantag. Här kommer inspirationen från färgspelet i en ros, i klipporna och i havets brus. Det har tagit färgexperter flera år att utveckla graderingen i detta färgspel. Resultatet är ett modernt och trendigt uttryck. Ombré betyder skugga på franska. Begreppet refererar till en färgteknik där en grundfärg gradvis övergår i en annan nyans. På Le Creusets gjutjärnsgrytor börjar färgskalan vid botten och fortsätter upp längs sidorna ända till mitten av locket. Grytorna kommer i Ombré Pink, Ombré Blue och Ombré Grey. De är en limiterad upplaga och säljs exklusivt från augusti 2019.

www.lecreuset.dk

Formland: C:2644

Formex: A08:10

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.