20.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

Muji öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

Inkluderar alla produktgrupper, varav några nya för Sverige.

I mitten av augusti öppnar det japanska livsstilsvarumärket Muji sin första flaggskeppsbutik i Sverige. Butiken kommer att vara inhyst i Åhléns City i Stockholm och ta upp hela det fjärde våningsplanet. Det blir Mujis största butik i Europa vid öppningstillfället, med en yta på drygt 1200 kvadratmeter. Sortimentet kommer att inkludera produkter från alla Mujis segment, bland annat möbler, sängkläder, textilier och belysning, vilka är nya produktgrupper för den svenska marknaden. Muji har idag över 900 butiker runt om i världen och har varit aktiva i Europa i över 25 år. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.