12.08.2022  |  Business  |  Branschnytt

Ny Chief Sales Officer på Åhléns

Marie Rudolfsson kommer närmast från Apoteket AB och ICA

Marie Rudolfsson har rekryterats till tjänsten som Chief Sales Officer på Åhléns. Marie har gedigen erfarenhet från olika ledarskapsroller inom försäljning i detaljhandeln, senast från Apoteket AB och ICA. Hon kommer att ha en viktig nyckelroll i Åhléns tillväxt- och utvecklingsresa i fysisk butik och e-handel och tillträder tjänsten efter sommaren. 

”Det ska bli fantastiskt roligt att få bli en del av Åhléns resa framåt. Jag har alltid varit en trogen kund och Åhléns är ett fantastiskt fint varumärke. Bolaget har goda förutsättningar att möta och överträffa kundens förväntningar med sin snabba förändringstakt inom detalj- och e-handel, säger hon.

www.ahlens.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.