15.11.2018  |  Business  |  Ledning & drift

Ny vd för Posh Living

Victor Malmqvist kommer senast från Eightmood.

Inredningskedjan Posh Living har fått en ny vd. Victor Malmqvist är född 1986 och kommer senast från Eightmood där han under fyra år har arbetat som VD och CFO. Han är utbildad civilekonom vid Lunds universitet och Copenhagen Business School och har tidigare i sin karriär jobbat som affärsutvecklare och inköpare.

”Vi är oerhört glada och nöjda med rekryteringen av Victor, som har viktig erfarenhet inom detaljhandelns alla led, e-handel och ledning av ett bolag i kraftig tillväxt”, säger Björn Frick och Barbro Berggren Pålman, grundare och ägare av Posh Living.

Posh Living har idag tre butiker i Stockholmsområdet men växer just nu snabbast på webben. Förutom butikerna och webshopen har Posh Living nyligen introducerat en inredningsverksamhet för såväl företag som privatpersoner.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.