08.05.2020  |  Kitchen  |  Branschnytt

Nytt koncept för NK:s köksavdelning

Drivs fortsatt i regi av Cervera.

Nordiska Kompaniets (NK:s) köksavdelning byter namn från NK Glas, Porslin & Kök till NK Kök & Design. Avdelningen drivs i regi av Cervera, som nu uppdaterar dess koncept i samarbete med namnbytet. Det nya butikskonceptet har tagits fram tillsammans med konceptbyrån BAS, med utgångspunkt i NK:s arv som kommersiell och kulturell teater. Butiksytan i Stockholm sträcker sig över 1100 kvadratmeter. Den är inredd i en kombination av samtida modern design och vackra, stilrena originaldetaljer, som till exempel pelare i kolmårdsmarmor. En av nyheterna är att glaskonst kommer att presenteras på ett innovativt sätt, inspirerat av konsthallar. Exempel på inkluderade glasformgivare är Bertil Vallien, Kjell Engman och Åsa Jungnelius. Dessutom har man tagit in nya varumärken, som bland annat Versace och BadAss Ceramics.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.