16.01.2018  |  Interior  |  Accessories

Objets-Bijoux i ny färg

Funktionella smycken från Alessi

Objets-Bijoux, Alessis kollektion av små funktionella föremål för hemmet har fått en ny färg. Åtta delar finns nu i roséguld och utgör serien Golden Pink. Sedan lanseringen har kollektionen kontinuerligt utökats med nya produkter.

– Sedan 2005 har över trettio olika designers skapat praktiska föremål för att underlätta i det dagliga vardagslivet, säger Alberto Alessi, Managing Director på Alessi. 

De produkter som valts ut för Golden Pink-serien är pillerburken Chestnut, väskkroken Minou, grytunderlägget Tripod, papperskniven Pes, nötknäckaren Nut Splitter, flasköppnaren Bulla, nyckelringen Pip och den senaste produkten i kollektionen fickpluntan Shot.

www.alessi.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.