30.08.2018  |  Business  |  Branschnytt

Oslo Design Fair välkomnar nya utställare samt öppnar en dag för allmänheten

Ett viktigt ögonblick för den nordiska inredningshösten.

Oslo Design Fair är Norges största inköpsmässa för design- och inredningsbranschen. Mässan anordnas två gånger årligen i Lillestrøm och välkomnar varje gång omkring 350 utställare samt 8000 besökare.

Höstens upplaga går av stapel den 29 augusti till 1 september och kommer även att ha öppet en dag för allmänheten, på lördagen den 1 september, vilket är nytt för denna säsong.

Temat för höstens mässa är Moment. Ordets engelska betydelse är ungefär ”ett ögonblick i tiden”. På norska betyder det ”ett viktigt ögonblick”. Detta tema har valts för att spegla de omfattande sociala och digitala förändringar som påverkar hela samhället idag, inklusive design- och inredningsbranschen.

Utöver ett innehållsrikt fackligt program och inspirerande trendutställningar kan mässans besökare även glädja sig åt ett antal nya utställare för hösten 2018. Dessa inkluderar bland annat internationella möbelproducenter som Hay, &Tradition, Fredericia, Juul, Eilersen samt Normann Copenhagen.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.