29.11.2017  |  Business  |  Design

Swedese lanserar renoveringstjänst av älskad klassiker

Swedeses filosofi är att skapa vackra möbler som håller länge, och företagets Laminofåtölj har sedan mer än sextio år varit en älskad favoritmöbel i många svenska hem.

Under hösten lanseras nu tjänsten Swedese Repair, där tapetserare från hela Sverige har bjudits in till en speciell utbildning, för att kunna erbjuda en professionell renovering av just Laminofåtöljen.

Satsningen är ett sätt för Swedese att ge sina kunder större möjlighet att förnya och långsiktigt ta hand om sina möbler, men även ett led i det strategiska arbetet med att möta och utveckla nya affärsmodeller för framtidens behov inom hållbar konsumtion. Swedese kommer att hänvisa till de certifierade tapetserarna på sin hemsida och via kundsupporten.

I ett senare skede är tanken även att projektet ska utvidgas med andra omtyckta modeller ur varumärkets sortiment. 

www.swedese.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.