02.07.2021  |  Business  |  Branschnytt

Tyska Occhio till Sverige

Occhio store by Aloud öppnar i Stockholm

Innovativa belysningsföretaget Occhio öppnar butik intill Östermalmstorg i Stockholm. Butiksöppningen sker i samarbete med företaget Aloud som erbjuder skräddarsydda tekniklösningar i harmoni med inredning och arkitektur. 

”Vi vill med Occhio store by Aloud skapa en mötesplats för ljusdesign där arkitekter, inredare, ljusdesigners och kunder kan komma att mötas och få uppleva det absolut bästa som finns på marknaden”, säger Dennis Lundell, grundare Aloud.

www.occhio.de/en

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.