28.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Världens största mässa för detaljhandeln och dess partners

EuroShop åter i Düsseldorf.

Mässan EuroShop 2020 kommer att gå av stapeln den 16–20 februari på Messe Düsseldorf. Mässan är världens största i sitt slag för detaljhandeln. Den inkluderar åtta områden: Shop Fitting & Store Design, Visual Merchandising, Retail Marketing, Lighting, Retail Technology, Food Tech & Energy Management, Expo & Event Marketing och Food Service Equipment. Ett av årets mest uppmärksammade teman på mässan blir den fysiska butikens betydelse och möjligheter, där många företag idag satsar allt mer på fysisk handel, som också är förstahandsval för en stor andel konsumenter, inte minst inom design och inredning. Förra upplagan av EuroShop var 2017. Då presenterade mässan 2 368 utställare från 61 länder, som visade upp sina produkter för 113 906 besökare över en netto utställningsyta på 127 598 kvadratmeter, uppdelad i nio utställningshallar.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.