28.12.2018  |  Kitchen  |  Tabletop

Ät mer sallad

Den nya salladsskålen från BITZ har en uppgift – och det är att inbjuda till att äta mer sallad.

Stengodsserierna från BITZ karaktäriseras av den matta, reaktiva glasyren på utsidan som gör alla produkter unika. De har olika repor, märken och mönster i glasyren och inte två produkter är likadana. Det gör serien och dess produkter som skålar, tallrikar och fat levande, och de kan kombineras i samma toner eller olika medan helheten ständigt bevaras.

Den nya skålen mäter diameter 30 centimeter x höjd 10 centimeter och är perfekt för stora sallader och anrättningar. Den går att diska i maskin, använda i mikron och ugnen upp till 220 grader.

www.fh-as.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.