04.03.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Funktionella nyheter

Under hösten har Thuesen Jensen lanserat mer än 50 innovativa och funktionella produkter från Rösle.

Sedan 1888 har tyska Rösle skapat historia med sina innovativa köksprodukter, där passionen för matlagning, god design och hög funktionalitet står i fokus. Rösle producerar ett stort utbud av köksredskap, grytor, pannor och grillutrustning av hög kvalitet, som med respekt för företagets traditioner har utvecklats för en modern livsstil och för att förenkla livet i köket. Produkterna tas fram i samarbete med konsumenter och professionella kockar. Flera av dem tillverkas på den egna fabriken i Tyskland. Nyheterna för säsongen inkluderar bland annat en vitlökspress, en örtslunga samt en lång rad skalare och knivar, riv- och pressredskap, spatlar och slevar. Unikt för Rösle är att de erbjuder hela 20 års garanti på de flesta av sina köksredskap.

www.tj.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.