13.03.2018  |  Business  |  Branschnytt

Korta hyreskontrakt i nytt citykoncept

AMF Fastigheters The Lobby öppnar i april.

I slutet av februari förhandvisade AMF Fastigheter det nya konceptet The Lobby, en plats för handel och upplevelser som öppnar den femte april på Regeringsgatan i Stockholm. Korta kontrakt på några månader ska ge en dynamisk och föränderlig miljö.

− Digitaliseringen förändrar sättet vi ser på den fysiska butiken och vilka krav vi ställer på upplevelsen. Hela branschen behöver hitta sätt att förnya sig, tänka nytt och dra nytta av digitaliseringens möjligheter. The Lobby är vårt sätt att ta nästa steg mot framtidens butiksupplevelser, säger Annelie Gullström, affärsutvecklingschef AMF Fastigheter.

Företaget erbjuder en yta där butiker kan hyra in sig på 2–20 kvadratmeter för ett pris om 20 000–100 000 kronor i månaden.

www.thelobbystockholm.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.