Interior / Ledning & drift

Ledning & drift

Shyness öppnar sommarsäsongen på Käringön

Svenska Shyness driver sedan 2015 konceptbutik på Käringön i Bohuslän. Nu öppnar vi för sommarsäsongen och lanserar samtidigt en efterlängtad Käringö-kollektion med svensktillverkade skärbrädor och glasunderlägg. Vi har med Shyness ”ögon” tolkat Käringön och jag är lycklig över resultatet, säger Anna Bilén ägare och grundare.

Sponsrat innehåll

Ledning & drift

Av kärlek till design och kvalitet

Härlig design i bra kvalitet var anledningen till att Tine Timm Hemicke startade Cozy Living. Det är drivkraften än idag, när hon förutom Cozy Living också har ingått ett samarbete med Bahne om försäljning av deras varumärken och skapat en stark varumärkeskombination.

Ledning & drift

Hästens i samarbete med internationell sömndoktor

Vill sprida kunskap om vikten av rätt utrustning.

Ledning & drift

180-åriga Kähler skapar konst åt folket

För 180 år sedan var Kählers mission att erbjuda konst åt folket. Så är det än idag. ”Kähler ska arbeta med demokratisk design i en reflektion av vår samtid och på det sättet ta fram tidsenliga produkter”, säger Marie Kristine Schmidt från Rosendahl Design Group, apropå Kählers 180-årsjubileum.

Ledning & drift

Broste Copenhagen: Ett inredningshus med hållbara ambitioner

”Vi har rört oss från att vara en ljusgrossist till att bli ett inredningshus”. Det berättar Broste Copenhagens VD, Kim Larsen. Hans vision för verksamheten har vuxit, inte minst i form av ett samspel mellan god design och hållbarhet i kombination med Broste Copenhagens DNA.

Ledning & drift

En kommersiell och kulturell teater – version 2.0

NK Inredning återöppnar med ett mer upplevelsebaserat koncept.

Ledning & drift

Lind DNA fastholder nuværende priser trods stor prisstigning på råmateriale

Sponsrat innehåll

Ledning & drift

Consilium på Merci

Sponsrat innehåll

Ledning & drift

Hantverk med fingertoppskänsla

Iris Hantverk delar en lång och spännande historia med Synskadades Riksförbund. Än idag genomsyras verksamheten av starka etiska värderingar. Sara Edhäll och Richard Sparrenhök, nya ägare sedan 2012, berättar mer.

Ledning & drift

Lysande utsikter

Markslöjd är det lilla slöjdföretaget som expanderade internationellt men har kvar sina rötter i den västgötska myllan. Den rådande hyperkonkurrensen tacklar företaget med varumärkesbyggande och innovation, berättar e-handelschefen Johan Lindell.

Ledning & drift

”Vackra ting gör att vi lever längre”

Det danska designvarumärket House Doctor grundades för 20 år sedan i och med öppningen av en liten butik för brukskonst. Sedan dess har företaget växt till ett stort livsstilshus med flera varumärken och omfattande kollektioner. De gemensamma dragen som går igen är estetik och idén om att skapa hela universum snarare än enbart produkter. Med ett stort utbud av nyheter och nya varumärken i sikte är tempot för framtiden redan satt.

Ledning & drift

5 snabba till Ino Ryosuke, VD för Muji Sweden

Ino Ryosuke är VD för Muji Sweden, som just nu är aktuella med sin nya flaggskeppsbutik på Åhléns City i Stockholm. Här berättar han mer om varumärkets utveckling på den svenska marknaden.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.