Interior / Ledning & drift

Ledning & drift

Walnut Brands - version 2.0

I framtiden vill Walnut Brands satsa på egna varumärken. Två nya varumärken är redan på väg för att komplettera de övriga i portföljen. ”Genom att producera och utveckla egna varumärken är det vi själva som styr utvecklingen”, säger Michael Kofoed, företagets nya försäljningschef samt ett känt ansikte i branschen sedan tidigare.

Ledning & drift

Presenter som för människor samman

Sagaform firade sitt 25-årsjubileum under 2018. Sedan starten har företagets fokus legat på att tillverka fina presenter som relaterar till mat och det dukade bordet. På senare år har man även arbetat mer och mer med sina förpackningar, för att på så sätt kunna erbjuda kunderna en mer komplett gåva.

Ledning & drift

En agentur med agenda

Agentura grundades 2009 av Catarina Dittschlag som en systerverksamhet till grossistbolaget Magasin Friend of Brands. Bakgrunden låg i det stora antalet förfrågningar från varumärken som företaget fick och att man ville bredda sig med en ren agenturverksamhet, för att kunna vara mer flexibel.

Ledning & drift

Fiskars ser möjligheter för branschen

Fiskars varumärken Iittala och Rörstrand är aktuella med en ny flagship store och ett samarbete med Rosa Bandet. Sverigechefen Daniel Driving menar att design- och inredningsbranschen borde hjälpas åt att skapa intresse hos konsumenterna för att inte förlora pengar till andra branscher.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.