26.09.2018  |  Interior  |  Ledning & drift

Maze Interior rekryterar ny VD

Lotta De Visscher kvar som creative director.

Christian Resell, tidigare VD för möbel- och designåterförsäljaren Svenssons i Lammhult, blir ny storägare samt VD för Maze Interior, efter ägaren Lotta De Visscher som stannar kvar som creative director. Utöver VD-rollen på Svenssons i Lammhult har Christian Resell erfarenhet bland annat från positioner som managementkonsult på McKinsey & Company, logistikchef för Byggmax samt vice VD för onlineklädföretaget Bubbleroom.

Syftet med rekryteringen är att Maze Interior ska göra en större tillväxtresa både på existerande och på nya marknader, med målet att tredubbla sin omsättning under de kommande tre åren. Man hoppas även på att effektivisera företagets organisation för att därigenom kunna skala upp på ett bra sätt.

”Maze Interior har historiskt haft en spännande resa, sett till både tillväxt och produktutveckling. Min uppgift är att se till att vi fortsätter och accelererar i snabbare takt”, säger Christian Resell.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.