02.08.2019  |  Kitchen  |  Tabletop

Nya färger på frukostbordet

Stelton inspireras av den nordiska naturen.

Till hösten presenterar Stelton sin brödpåse i bomullskanvas i tre nya färger, som har fått sin inspiration från den nordiska naturen. Påsen är formgiven av Klaus Rath. Den är rymlig utan att ta stor plats, och håller nybakat bröd varmt längre på bordet. Dessutom kan den enkelt tvättas i tvättmaskin. Förutom bröd kan påsen även användas för förvaring av andra mindre föremål. Höstens nya färger är Cloud (ljusblått), Dark Forest (mörkgrönt) och Light Grey (ljusgrått). Även termoskannan EM77 lanseras i dessa färger.

www.stelton.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.